Usein kysytyt kysymykset

TeamDrive-palvelu on suomalainen yritystason tiedostonjako- ja synkronointipalvelu, jonka avulla yritys voi tallentaa, jakaa ja varmistaa kaikki yrityksen tärkeät tiedostot helposti ja nopeasti niin yrityksen sisällä kuin ulkoisesti eri sidosryhmien välillä.

Monipuolisten ratkaisuvaihtoehtojen ansiosta TeamDrive soveltuu niin projektiryhmien, pienten yritysten sekä yhdistysten kuin suurten organisaatioidenkin käyttöön.
TeamDrive-palvelu tehostaa yrityksen tiedonhallintaa, lisää työntekijöiden tuottavuutta, parantaa yrityksen tietoturvaa ja varmistaa tietojen säilymisen yrityksen sisällä. TeamDrive mahdollistaa nopean ja turvallisen yhteistyön yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella. Palvelun avulla voit synkronoida haluamiasi tiedostoja ja kansioita niin usean laitteen ja henkilön välillä kuin haluat.
TeamDrive toimii kaikissa yleisimmissä käyttöjärjestelmissä (Windows, Mac, Linux) sekä mobiililaitteissa (iOS ja Android).

TeamDrive-palvelussa kaikki tietoliikenne käyttäjän ja palvelimen välillä on aina salattu. Käyttäjän tallentamat tiedostot salataan jo ennen niiden lähetystä palvelimelle, jonne ne myös varastoidaan salattuina. Salaukseen käytetyt salausavaimet ovat täysin käyttäjän hallinnassa, EI palveluntarjoajalla. Tämä sertifioitu menetelmä tarjoaa käyttäjälle yksityisyydensuojan ja omistus- sekä immateriaalioikeudet kaikkiin TeamDrive-palveluun ladattuihin tiedostoihin. Palveluntarjoajalla, Protacon Solutions Oy:llä, tai kolmansilla osapuolilla ei siis ole mitään pääsyä käyttäjän tallentamien tiedostojen sisältöön.

TeamDrive on suomalainen pilvipalvelu. TeamDrive-palvelun palvelinjärjestelmä sijaitsee suomalaisilla palvelimilla Suomessa.
TeamDrive on toiminnoiltaan ja käytettävyydeltään samanlainen kuin Dropbox. Suurimmat erot palvelujen välillä ovat suomalaisuus ja tietoturva. TeamDrive-palvelussa palveluntarjoajalla EI ole pääsyä käyttäjän lataamiin tiedostoihin eikä niiden sisältöön, koska ne salataan jo käyttäjän laitteella ja salausavaimet ovat käyttäjän hallussa. Lisäksi TeamDrive-palvelussa kaikki tiedostot ovat tallennettuina Suomessa sijaitsevilla palvelimilla, palvelua voi käyttää täysin suomenkielellä ja siihen on saatavilla suomenkielinen tukipalvelu.
Tarjoamme uusille asiakkaillemme ilmaisen 30 päivän kokeilujakson, jonka aikana yritys voi varmistaa, että palvelu soveltuu heidän liiketoimintaansa. Kokeilujakson voi tilata suoraan verkkosivujemme etusivulta valinnasta ``Aloita ilmainen kokeilujakso``.
TeamDrive-palvelun Free-versio on tarkoitettu kuluttajille tai sopimusasiakkaiden asiakkaille. Lisenssi siis mahdollistaa tiedonjaon sopimusasiakkaan ja heidän asiakkaiden kanssa tapahtuvaan tiedonjakoon lisenssin ominaisuuksien riittämissä rajoissa. Free-lisenssi sisältää 2 Gt omaa tallennustilaa ja yhden turvatilan, joka on itse luotu tai vastaanotettu toiselta käyttäjältä.