Hyödyllisiä ominaisuuksia

Palautuspisteet - Turvatilan palauttaminen aikaisempaan tilanteeseen

Uusi TeamDrive-versio sisältää tietoturvaa parantavan Palautuspiste-ominaisuuden. Turvatila voidaan palauttaa kokonaisuudessaan aiempaan tilanteeseen, mikäli palvelimella on tallessa ajankohtaa vastaava Palautuspiste. Ominaisuuden käyttö edellyttää maksullista yrityslisenssiä sekä Ylläpitäjä-tason käyttöoikeuksia Turvatilaan. Turvatilan ylläpitäjät voivat määrittää Palautuspisteiden tiheyden sekä kuinka kauan niitä säilytetään palvelimella.

Julkaise tiedostoja linkillä - voit suojata ne salasanalla sekä erääntymispäivämäärällä

Tiedostojen jakaminen ulkoisille tahoille on mahdollista myös ilman että vastaanottajalla on TeamDrive sovellusta. Tiedostoversion voi julkaista helposti linkillä ja sille voi asettaa erääntymispäivämäärän sekä salasanan.

Pysy ajan tasalla ilmoitusjärjestelmän avulla

Uusi ilmoitusjärjestelmä auttaa sinua pysymään ajan tasalla Turvatilojen tapahtumista. Voit määrittää TeamDriven ilmoittamaan sinulle erilaisista tapahtumista pop-up -viesteinä tai sähköposti-ilmoituksina (Asetukset > Ilmoitukset).

Vältä ristiriitoja - Lukitse tiedosto jota työstät

Tiedoston lukitus -ominaisuus on TeamDriveen rakennettu ilmoitusjärjestelmä, joka kertoo muille Turvatilan käyttäjille kyseinen tiedoston olevan käytössä. Tiedoston lukitus näkyy TeamDrive käyttöliittymässä lukko-kuvakkeella sekä siitä lähtee pop-up -ilmoitus muille Turvatilan jäsenille.

Kommentit - tehosta ryhmätyöskentelyä

Kommentointi-toiminnolla voit helpottaa työnkulkuasi ja sen avulla myös ryhmissä työskentely on tehokkaampaa ja avoimempaa. Kommentteja voi jättää Turvatiloihin ja tiedostoihin. Uudet kommentit saa ilmestymään pop-up -viestinä uuden ilmoistusjärjestelmän myötä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on TeamDrive?

TeamDrive-palvelu on suomalainen yritystason tiedostonjako- ja synkronointipalvelu, jonka avulla yritys voi tallentaa, jakaa ja varmistaa kaikki yrityksen tärkeät tiedostot helposti ja nopeasti niin yrityksen sisällä kuin ulkoisesti eri sidosryhmien välillä.

Kenelle TeamDrive sopii?

Monipuolisten ratkaisuvaihtoehtojen ansiosta TeamDrive soveltuu niin projektiryhmien, pienten yritysten sekä yhdistysten kuin suurten organisaatioidenkin käyttöön.

Mitä hyötyjä TeamDrive tarjoaa?

TeamDrive-palvelu tehostaa yrityksen tiedonhallintaa, lisää työntekijöiden tuottavuutta, parantaa yrityksen tietoturvaa ja varmistaa tietojen säilymisen yrityksen sisällä.

TeamDrive mahdollistaa nopean ja turvallisen yhteistyön yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella. Palvelun avulla voit synkronoida haluamiasi tiedostoja ja kansioita niin usean laitteen ja henkilön välillä kuin haluat.

Missä laitteissa TeamDrive toimii?

TeamDrive toimii kaikissa yleisimmissä käyttöjärjestelmissä (Windows, Mac, Linux) sekä mobiililaitteissa (iOS ja Android).

Miten turvallinen TeamDrive-palvelu on?

TeamDrive-palvelussa kaikki tietoliikenne käyttäjän ja palvelimen välillä on aina salattu. Käyttäjän tallentamat tiedostot salataan jo ennen niiden lähetystä palvelimelle, jonne ne myös varastoidaan salattuina. Salaukseen käytetyt salausavaimet ovat täysin käyttäjän hallinnassa, ei palveluntarjoajalla.

Tämä sertifioitu menetelmä tarjoaa käyttäjälle yksityisyydensuojan ja omistus- sekä immateriaalioikeudet kaikkiin TeamDrive-palveluun ladattuihin tiedostoihin. Palveluntarjoajalla, Protacon Solutions Oy:llä, tai kolmansilla osapuolilla ei siis ole mitään pääsyä käyttäjän tallentamien tiedostojen sisältöön

Missä TeamDrive-palvelun palvelimet sijaitsevat?

TeamDrive on suomalainen pilvipalvelu. TeamDrive-palvelun palvelinjärjestelmä sijaitsee suomalaisilla palvelimilla Suomessa.

Miten TeamDrive poikkeaa Dropbox-palvelusta?

TeamDrive on toiminnoiltaan ja käytettävyydeltään samanlainen kuin Dropbox.

Suurimmat erot palvelujen välillä ovat suomalaisuus ja tietoturva. TeamDrive-palvelussa palveluntarjoajalla ei ole pääsyä käyttäjän lataamiin tiedostoihin eikä niiden sisältöön, koska ne salataan jo käyttäjän laitteella ja salausavaimet ovat käyttäjän hallussa.

Lisäksi TeamDrive-palvelussa kaikki tiedostot ovat tallennettuina Suomessa sijaitsevilla palvelimilla, palvelua voi käyttää täysin suomenkielellä ja siihen on saatavilla suomenkielinen tukipalvelu.

Kuinka saan TeamDrive-palvelun käyttöön?

Tarjoamme uusille asiakkaillemme ilmaisen 30 päivän kokeilujakson, jonka aikana yritys voi varmistaa, että palvelu soveltuu heidän liiketoimintaansa. Kokeilujakson voi tilata suoraan verkkosivujemme etusivulta kohdasta ”Lataa”.

Miten voin hyödyntää TeamDrive-palvelun Free-versiota?

TeamDrive-palvelun Free-versio on tarkoitettu kuluttajille tai sopimusasiakkaiden asiakkaille.

Lisenssi mahdollistaa tiedonjaon sopimusasiakkaan ja heidän asiakkaiden kanssa tapahtuvaan tiedonjakoon lisenssin ominaisuuksien riittämissä rajoissa.

Free-lisenssi sisältää 2 Gt omaa tallennustilaa ja yhden turvatilan, joka on itse luotu tai vastaanotettu toiselta käyttäjältä.

Back to top